Adu-ți animalul de companie … Incheon ‘Pet Marketing’ activ

Odată cu creșterea gospodăriilor cu o singură persoană și îmbunătățirea culturii domestice a animalelor de companie, industria animalelor de companie continuă să crească.

Piața animalelor de companie, care a fost de numai 1,9 trilioane KRW în 2015, este de așteptat să atingă aproximativ 6 trilioane KRW în 2027. Companiile legate de animale, cum ar fi magazinele de consumabile pentru animale de companie, spitalele de animale și birourile de vânzări de animale au crescut și au apărut și noi industrii, cum ar fi companiile funerare pentru animale de companie.

Potrivit agenției de Statistică eșantion tally a sondajului de locuințe populației de anul trecut, există 3,13 milioane de gospodării cu generații de creștere a animalelor de companie. În noiembrie anul trecut, numărul gospodăriilor care cresc animale de companie din Incheon era de aproximativ 194.000 de generații.

Numărul gospodăriilor de animale de companie este în creștere și există unități din ce în ce mai mari care creează o cultură Petfrandley prietenoasă cu animalele de companie.

Incheon are un număr tot mai mare de proprietăți care acceptă animale de companie, cum ar fi Oakwood Premier Incheon și The Week & Resort, precum și restaurante și cafenele care acceptă animale de companie.

Oakwood Premier Incheon este în cerere constantă pentru 100 de camere pe lună pentru oaspeții de companie. Anul viitor, Petfrandley intenționează să-și revizuiască politica și să introducă un nou pachet.

„În conformitate cu Politica de marcă a unui spațiu rezidențial furnizat de servicii, hotelul a fost amplasat în mod natural cu animale de companie”, a declarat Lee Su-ji, șeful marketingului de Relații Publice la Oakwood Premier, „au existat mai multe completări din cauza zgomotului produs de câini, dar frecvența a scăzut pe măsură ce cultura „Pet Friendley” a devenit stabilită.”

Incheon Week & Resort a fost recent introdus ca un loc bun pentru a rămâne cu animalele de companie prin MBC „Save Me Holmes” și a primit cuvântul din gură. Complexul este echipat cu provizii legate de animale de companie, cum ar fi hrana pentru animale, și un parc pentru animale de companie, unde câinii pot merge.

Situat în vest, Druabang Dog Companion Cafe găzduiește aproximativ jumătate dintre oaspeți.

„Când am deschis prima dată ca o cafenea cu animale de companie, am fost îngrijorat”, a spus Kim Ye-Eun, Dru Abang, ” nu există mai mult spațiu pentru a merge cu animalele de companie în jur decât am crezut și nu există spațiu pentru a lăsa câinele în timp ce lucrez toată ziua, așa că trebuie să-l conduc ca o cafenea cu câini.”

Pe de altă parte, Ministerul Culturii, Sportului și Turismului intenționează să promoveze răspândirea atmosferei de călătorie cu animale de companie, cum ar fi selectarea a 50 de destinații turistice prietenoase cu animalele de companie și facilități pentru mersul cu câinii.

Ca urmare, dezvoltarea bazei de creștere a pieței relevante, cum ar fi studiul călătoriilor prietenoase cu animalele de companie, orientarea destinațiilor turistice disponibile și campaniile de respectare a biletelor pentru animale de companie, a apărut ca o provocare majoră.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *