Atmosfera de sfârșit de an…Evenimentul recent renovat al lui Hokan

Hotelul Sheraton Grand Incheon a lansat trei prăjituri Christmas Limited (‘Strawberry Friezier’,’ Christmas Forest ‘și’Snowy Carrot Village’). Strawberry Frisier este tortul de semnătură din acest sezon, cu mousse moale de cremă și cremă proaspătă, plus căpșuni crude. Inspirat de Pădurea Neagră,” pădurea de Crăciun ” este acoperită cu păstăi de fasole de cireșe între bureți de ciocolată neagră. „Satul morcovului înzăpezit” este un tort de morcovi cu smântână și garnituri care amintesc de fulgi de zăpadă.

În plus, oferim prăjituri limitate de iarnă (tort cu cremă proaspătă de căpșuni, mousse Aurora de Nord, tartă cu brânză de căpșuni și Stollen). Rezervările pentru torturi de Crăciun se pot face până la 31 de zile. Prăjiturile din sezonul de iarnă pot fi întâlnite la Conexiune până în februarie anul viitor.

„Datorită tortului complet de Crăciun de anul trecut, am pregătit un tort colorat într-o compoziție mai diversă anul acesta”, a spus Jo Do-yoon la Hotelul Sheraton Grand Incheon, „iar la sfârșitul anului, vă recomandăm să lăsați amintiri calde și dulci cu cei dragi.”

Hotelul oferă, de asemenea, produse” Sheraton TO-GO ” care permit oaspeților să se bucure de mâncăruri făcute de bucătarii hotelului acasă. Este un produs de luat masa pentru clienții care planifică o petrecere de sfârșit de an sau o întâlnire cu familia sau cunoscuții și este împărțit în „Sheraton Party to Go”, o temă în stil coreean și „Sheraton Kids to Go”, o temă în stil chinezesc și în stil occidental. De asemenea, este posibil să utilizați o zonă de preluare externă ‘Drive-through’, care este un sistem non-face atunci când plătiți în avans.

Complexul Resort Paradise City oferă o promoție ‘Festival Week Gome’ care vă permite să vă bucurați de o gastronomie clasică alături de cei dragi, cum ar fi familia, iubitorii și prietenii, în timpul sezonului festivalului de sfârșit de an. În cea de-a 31-a zi a restaurantului tip bufet premium „pe farfurie”, avem un meniu special pentru prânz și cină, cu meniuri high-end, cum ar fi coada de homar, scoică și rață peking. Restaurantul Italian „Lascala” oferă cursuri speciale de prânz și cursuri de cină în perioada 23-2 a lunii viitoare.

În perioada 23-9 a lunii viitoare, „Lounge Paradise” va avea un meniu special pentru sfârșitul anului și o cutie de depunere constând dintr-un set de beri în aer liber cu sens retro. De la salate la meniul principal și bere, vă puteți bucura de gastronomia hotelului cu încredere.

De asemenea, vând prăjituri de sezon de Crăciun. „Strawberry Fresh Cream cake „și” Strawberry Tree „cu o mulțime de căpșuni sezoniere dulci și acre,” Bushed Noel”, un tort tradițional de mousse de Crăciun în formă de bușteni și” Ginger House ” cu ciocolată, jeleu de casă și prăjituri în Casa Cookie sunt vândute la Garden Cafe până în ziua de Crăciun.

Paradise City, care a obținut prima „stea GBAC” pentru dezinfectarea mediului a unei stațiuni complexe din Coreea, urmărește crearea unui mediu de vânzări sigur prin lansarea campaniei „Chi-hoo”.”O echipă dedicată prevenirii și gestionării igienei a fost înființată pentru a efectua verificări amănunțite de prevenire și igienă în întregul hotel, cum ar fi camere, restaurante, facilități de agrement, cazinouri și spații publice și pentru a respecta regulile de prevenire, cum ar fi verificarea febrei, obligațiile de purtare a măștii, înregistrarea codului QR și întreținerea intervalului.

 

La sfârșitul anului, Oakwood Premier Incheon prezintă ‘pachetul confortabil de iarnă’ și ‘We Love 4ever’, care vizează iubitorii și familiile în camere calde și sigure. Pe o bază lunară, planificăm pachete de produse și promoții alimentare și băuturi care reflectă nevoile consumatorilor care se schimbă rapid în conformitate cu tema. Acest produs din decembrie reflectă nevoile clienților care planifică Crăciunul și sfârșitul anului Hokan în conformitate cu conceptul de „partajare a temperaturii” pentru a-și exprima inima caldă celor dragi și a-și împărtăși timpul.

Pachetul confortabil de iarnă oferă vin spumant, DVD-uri de Operă și jazz și bunătăți de pătură pentru a face Crăciunul și sfârșitul anului mai prețioase pentru îndrăgostiți, iar pachetul Love Forever de mai sus, care vizează familiile care planifică Crăciunul Hawquance și oferă mic dejun gratuit pentru copii, împreună cu articole care pot fi savurate în camere sigure.

În plus față de pachetul de camere, Restaurantul Oakwood Premier Incheon și Panoramic 65 oferă, de asemenea, promoții speciale de mâncare și băuturi, cum ar fi „Panovine Special Menu” și „Afternoon Tea Set Winter Season”, care oferă promoții nelimitate de vin pentru sfârșitul anului.

 

Hotelul Nest oferă o varietate de pachete de camere și evenimente de luat masa înainte de sezonul de Anul Nou și de Anul Nou.

PLATZ de mese pe tot parcursul zilei oferă o cină specială bufet limitat la 24-25 și 31 de zile. Se compune din ingrediente fine, cum ar fi friptura tomahawk, curcan prăjit și homar. Nest Deli a venit cu un tort limitat pentru sezonul de Crăciun. Un total de șase prăjituri, inclusiv Zacher torte, vanilie Camembert cheesecake și Kingsbury shortcake, precum și deserturi speciale constând din Stollen, panettone și cookie-uri, pot fi ridicate până la 25 de zile.

În plus, hotelul Nest are un total de două pachete de camere pentru sfârșitul anului nou și sărbătorile de Anul Nou. Pachetul ‘New Year’ s wish Record ‘ include o noapte în cameră, Mic dejun pentru doi adulți, un minibar gratuit și un jurnal al logo-ului hotelului cu sensibilitățile unice ale hotelului Nest. „Începutul zilei fericite”, care poate fi cazat din ianuarie anul viitor, constă dintr-un pachet de cameră cu o noapte în cameră, Mic dejun pentru doi adulți, un bilet de 30.000 de woni pentru room service, un mini pachet de pastă de dinți și kit de călătorie de la marca premium vegan care”Bunko”.

 

Ambasadorul Kyung Won-jae Incheon a lansat pachetul Make my wish și pachetul Child love, care combină diverse evenimente în sală. Pachetul ‘Make my wish’ include o noapte de cameră, Mic dejun pentru doi adulți, închiriere de camere polaroid, fabricare de carduri DIY și minibar gratuit. În plus, am pregătit un kit care vă permite să faceți cărți de Crăciun și cărți de Anul Nou cu ace și fire, astfel încât să vă puteți distra în camera dvs. Pachetul ‘Child LOVE’ oferă o noapte într-o cameră de lux, mic dejun pentru doi adulți, mic dejun pentru doi copii, închiriere set de lenjerie de pat pentru copii, set de jucării cu apă etc. Este un pachet pentru călătorii de familie, unde copiii se pot bucura de o baie de apă caldă și privată într-o cadă mare de chiparos.

În plus, holul hotelului a fost renovat pentru Crăciun și sfârșitul anului. Decorațiunile de Crăciun au fost instalate în centrul holului, cum ar fi o lucrare mare din sidef, „Păun roșu de prune”, iar Moș Crăciun a fost așezat în coșul de fum Emishan din Centrul holului. A devenit o zonă foto populară printre oaspeți, cu o combinație în două culori de Hanok tradițional și Crăciun.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *