Centrist și conservator Superintendent candidat unitate, în cele din urmă împărțit

Incheon City Education Center Centrist și conservator unitate candidat va fi în cele din urmă efectuate în două organizații de promovare unitate, cum ar fi corect educație dragoste practică sediul mișcării(în continuare toate-clasă)și Incheon viitor Educație solidaritate(în continuare în clasă), respectiv. Cu toate acestea, ușa posibilității unității finale rămâne deschisă, deoarece ambele organizații au simpatie față de nevoia unității de a câștiga alegerile de anul viitor.

Potrivit lui Ingyo-yeon pe 20, Ingyo-yeon a ținut o întâlnire în după-amiaza zilei de 17 la biroul lui Ingyo-yeon pentru a promova unitatea candidaților pentru superintendenții mijlocii și conservatori. În această zi, la întâlnire au participat reprezentanți ai Jin-soo Kwon Chedeok-ji, profesor emerit al Universității Incheon Choi gye-woon și fostul Principal Heo-Hoon Hitek-go.

Aceștia au fost de acord să organizeze cel puțin trei discuții politice în legătură cu cursa cu un singur partid promovată de in-Kyo-yeon XV pentru a alege un candidat într-o manieră de sondaj 100% pentru a sprijini campania cu un singur candidat după câștigarea rezultatelor cursei. În plus, Lee Bae-young, președintele Societății Incheon a lucrătorilor de Asistență Socială și Kim Deok-hee, profesor la Universitatea Incheon Jae-hyung, se vor alătura cursei Incheon Jae-yeon single-hwa, astfel încât un total de cinci candidați vor intra în competiție.

„Fostul Director de planificare și Management al Biroului de educație din orașul Incheon, Lee Dae-hyung, președintele Federației generale a organizațiilor profesorilor din orașul Incheon și directorul școlii elementare Soongui, Park Seung-ran, care se gândește să candideze pentru cititor, a sugerat, de asemenea, că, în principiu, toți candidații superintendentului ar trebui să-și deschidă ușile și să le ofere posibilitatea de a participa.”

Prin discuții politice, Incheon intenționează să ofere cetățenilor posibilitatea de a verifica care candidați sunt profund preocupați de problemele și problemele educației Incheon și pregătesc politici care vor ajuta la dezvoltarea educației Incheon.

În viitor, prima întrebare este cum să luăm relația cu toată clasa care a promovat unitatea candidatului conservator. „Cele două organizații au dezacorduri cu privire la modul în care se unifică, dar au același sentiment de criză că, dacă nu reușesc să se unifice, nu vor câștiga alegerile de anul viitor”, a declarat In-Kyoyeon, un oficial care va continua să contacteze all-classroom și să-și continue relația de cooperare până la înregistrarea finală a candidaților în luna mai a anului viitor.

În acest sens, Kim Doo-hwan, profesor de cercetare la Departamentul de fizică de la Universitatea Inha, care servește ca președinte al Comitetului permanent, se va întâlni cu candidați și oficiali din clasa all-class în timpul săptămânii pentru a promova integrarea liniei unity Gyeongsang.

„La următoarea întâlnire, vom elabora un program detaliat pentru sondaje și alegerile finale pentru un singur candidat”, a spus Incheon, ” și vom încerca să ne asigurăm că dezbaterea politică a candidatului Superintendent și cursa unitară pot fi un festival pentru oamenii din Incheon.”

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *