Corona a schimbat strategiile și tendințele sezonului industriei hoteliere

Odată cu răspândirea virusului mutației Omicron, turismul și industria hotelieră se confruntă, de asemenea, cu un an dificil.

Sfârșitul anului nou și sărbătorile de Anul Nou sunt aglomerate de evenimente majore, cum ar fi întâlnirile de Crăciun, de sfârșit de an și de Anul Nou și evenimentele de Anul Nou.

„Sezonul de sfârșit de an este cel mai căutat sezon, împreună cu sezonul de vârf de vară”, a explicat un oficial al hotelului,”camerele și sălile de banchet sunt de aproximativ două ori mai solicitate ca de obicei. “

Numărul maxim de oaspeți din cameră este limitat la patru, iar rata de anulare nu este ridicată.

Cu toate acestea, evenimente precum întâlniri de afaceri mari, întâlniri de sfârșit de an și evenimente offline au fost anulate.

Premierul Oakwood Incheon a explicat că ” 25 de întâlniri la scară largă programate pentru sala de banchet au fost anulate în ultima lună.”

Ca răspuns, hotelul caută descoperiri prin minimizarea evenimentelor offline, sprijinirea pachetelor de camere sigure și a serviciilor de alimente și băuturi pentru petreceri la domiciliu.

În criza Corona 19, cererea de petreceri la domiciliu în loc să mănânce a crescut.

În special,” tortul hotelului ” atrage atenția ca un mic element de lux.

Nest Hotel, Paradise City Hotel, Sheraton Grand Incheon și alții au lansat Torturi limitate de sezon de Crăciun înainte de sezonul complet de sfârșit de an.

Prețul pentru un tort este de 5-70. 000 won în mod implicit, dar cererea de rezervare este constantă.

Deoarece cererea de brutării hoteliere a crescut în ultimii ani, unele hoteluri intenționează să vândă în afara hotelului, mai degrabă decât în interiorul hotelului.

În plus,” serviciul de postare ” este popular pentru clienții care doresc să minimizeze contactul cu exteriorul în timp ce iau masa în cameră sau acasă.

„Mai ales în timpul sezonului de sfârșit de an, rezervările vin de 2-3 ori mai mult decât de obicei”, a explicat Noh Yu-kyung, publicist la Sheraton Grand Incheon.

„Pe măsură ce cererea petrecerilor la domiciliu și consumatorii care doresc să se bucure de mese private cresc, performanța to-go crește cu peste 45% de la an la an în al patrulea trimestru”, au explicat oficialii Paradise City.

 

Evenimentele offline de Crăciun de Anul Nou și evenimentele de Anul Nou au fost anulate.

Paradise City pune în scenă întreaga piață în fiecare sezon de Crăciun și deschide o piață de Crăciun, dar a oprit evenimentul încă de anul trecut. Un eveniment „Moș Crăciun și corul copiilor” a fost planificat pentru acest sezon, dar evenimentul a fost anulat pentru a respecta liniile directoare guvernamentale.

Hotelul Nest a transformat evenimentele anuale de numărătoare inversă și răsărit în evenimente non-față de anul trecut.

Pe de altă parte, evenimentele din zona foto sunt populare, care sunt pregătite să lase oaspeții cu amintiri ale hotelului.

Marile hoteluri din Incheon au decorat spațiul din hotel cu decorațiuni de pom de Crăciun, astfel încât să puteți lăsa mici amintiri.

În plus, a fost oferit un pachet pentru copii pentru a conduce o nouă experiență de călătorie pentru bebelușii Corona care au fost blocați de rutele de călătorie interne și străine.

Sheraton Grand Incheon a lansat „Dear My Kids” înainte de sfârșitul anului, care include tururi hoteliere și o varietate de activități de desen pentru clienții de familie. Kids Travelbook, care combină arta și călătoriile, este conceput pentru a permite copiilor să se bucure de călătorii la hotel.

 

Corona 19 a schimbat direcția și strategia hotelului.

Mediul turistic s-a schimbat rapid, cum ar fi răspândirea turismului la scară mică și individualizat și consolidarea tendinței de siguranță și igienă.

Potrivit Organizației Mondiale a Turismului(OMT), opinia dominantă este că piața turistică internațională se va normaliza după 2024.

Drept urmare, clienții de afaceri și străini au scăzut, iar clienții casnici de agrement care călătoresc la hoteluri au crescut.

Conform planului de” restaurare și re-salt al Industriei Turismului „discutat la A 6-a Strategie Națională de turism luna trecută, Ministerul Culturii, Sportului și Turismului intenționează să dezvolte noi atracții turistice anul viitor, cum ar fi” crearea unui nou mediu de cazare în care cazarea va călători în curând.”

Pentru a dezvolta cazare specifică regiunii, vom promova crearea de cazare specializată, cum ar fi contribuțiile culturale, artistice și sociale până în 2023, astfel încât cazarea în sine să devină o resursă turistică reprezentativă regională.

În plus, noua formă de ‘muncă’ și ‘vacanță ‘în paralel cu răspândirea culturii de călătorie’ muncă ‘ va oferi baza pentru extinderea pieței turistice locale.

Anul viitor, hotelul intenționează să dezvolte tendințe turistice în schimbare și noi resurse turistice.

Sheraton Grand Incheon oferă campanii ecologice, programe de membru MZ Generation Target Hotel și colaborări cu diverse mărci.

Ambasadorul Kyung Won-jae Incheon subliniază în continuare responsabilitatea socială în scopul managementului ESG. Pe lângă introducerea facilităților ecologice în cameră, vom explora diverse modalități de câștig-câștig cu comunitatea, cum ar fi sărbătoarea Chilsun pentru vârstnici și experiența culturală tradițională pentru străinii care locuiesc în Incheon.

În plus, vom dezvolta o varietate de programe pentru a informa cultura coreeană folosind o cazare locală specifică numită Hanok Hotel în centrul orașului ca resursă turistică.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *