Costco Cheongla Magazin de construcție vizualizare … Obiectivul de finalizare și deschidere 2023

Construcția magazinului Costco Cheongla este promovată cu seriozitate. Scopul este să începem anul viitor și să finalizăm și să deschidem în 2023.

Agenția Zonei Economice Libere Incheon a declarat pe 23 că Costco Korea a semnat un acord de afaceri cu Korea Land Housing Corporation(LH), Agenția de dezvoltare și implementare a site-ului de afaceri Cheongla și va promova pe deplin construcția magazinului Costco Cheongla.

Costco Korea a investit aproximativ 90 de miliarde KRW în terenuri de investiții Cheongra-dong din Vest și își propune să le finalizeze și să le deschidă în a doua jumătate a anului 2023, după semnarea unui acord de vânzare a terenurilor anul viitor.

Incheon Economic Administration, LH și Costco Korea au semnat un Memorandum de înțelegere pentru a dezvolta magazinul Costco Cheongla pe site-ul blocului 5-1(58.707 Irak)al site-ului Cheongla International City investment Attraction în 2019. După consultarea cu sediul central al SUA al Costco, inclusiv analize comerciale și cercetări geologice, acordul de afaceri a fost semnat.

De la semnarea Acordului de afaceri al magazinului Costco Cheongla, au existat comentarii cu privire la deschiderea magazinului în 2021, dar anunțul planului formal de deschidere a fost făcut împreună cu semnarea Acordului de afaceri.

„Deoarece acordul de afaceri este semnificativ și obligatoriu, există o mulțime de acorduri și consultări în acest sens, deoarece există detalii și chestiuni în conformitate cu acordul de cumpărare a terenurilor, iar partea de afaceri are, de asemenea, o mulțime de lucruri de pregătit, cum ar fi investigațiile legate de afaceri și terenuri (până la acord), care au durat ceva timp”, a explicat

Biroul economic Incheon și alții se așteaptă ca deschiderea magazinului Costco Cheongla să creeze peste 200 de noi locuri de muncă și să ajute economia locală prin promovarea confortului de a trăi pentru rezidenții Cheongla, precum și revitalizarea zonelor comerciale din jur.

Pe de altă parte, Costco, care operează ca membru, operează 16 magazine cu discount de tip Depozit la nivel național, inclusiv Songdo International City, și are aproximativ 1,9 milioane de membri interni.

Costco Coreea a decis să deschidă primul magazin standard în stil american în Cheongla datorită „puterii de cumpărare și a nivelului de trai al rezidenților Cheongla în comparație cu dimensiunea populației și a potențialului de dezvoltare a Cheongla ca oraș internațional” și a spus că va ” depune eforturi pentru a deschide magazinul Costco Cheongla în a doua jumătate a anului 2023, care va

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *