Fiul de 14 ani a bătut și și-a rupt dinții, tatăl de 50 de ani condamnat la închisoare pe viață

Un tată de 50 de ani care și-a bătut fiul de 14 ani pentru a-și rupe dinții pentru că nu i-a plăcut comportamentul său a fost judecat și condamnat la închisoare pe viață.

Incheon District Law penal 9 judecător Kim Jin-won singur condamnat A (59), care a fost acuzat de abuz asupra copiilor și a prejudiciului în temeiul Legii privind bunăstarea copilului, la șase luni de închisoare și doi ani de probă.

Judecătorul Kim i-a ordonat, de asemenea, Domnului A să urmeze un curs de prevenire a recidivei abuzului asupra copiilor de 40 de ore cu probațiune.

Domnul A este acuzat că a lovit gura fiului său B (14) – gun de mai multe ori cu pumnul la casa sa din Bupyeong-gu, Incheon, la ora 12: 00 în timpul zilei de 19 iulie anul trecut.

Grupul B a fost grav rănit de asaltul Domnului A, inclusiv dinți rupți și răni la buze.

Ancheta a constatat că Domnul A a fost abuziv pentru că nu-i plăcea comportamentul fiului său.

Judecătorul Kim a spus: „inculpatului nu i-a plăcut comportamentul copilului, a bătut zona gurii cu pumnul, a provocat răni și abuz fizic.”

Motivul pledoariei a fost că inculpatul nu dorea pedeapsa inculpatului și că inculpatul nu avea puterea de violență sau puterea criminală de a impune o amendă.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *