Incheon a 3-a construcție principală a podului Yeonriuk „Flame and Drone Show”

Construcția celui de-al treilea pod Rionriuk care leagă Yeongjong și Cheongla International City, o provocare de cazare pe termen lung pentru rezidenții locali, a ridicat o ancoră la scară largă, cu scopul de a se deschide în 2025.

În după-amiaza zilei de 22, agenția Zonei Economice Libere Incheon a organizat o „ceremonie de pornire pentru a 3-a construcție a podului Rienriuk” la Yeongjong Seaside Park și Cheongla Lake Park pentru instrumentele 1 și 2 corespunzătoare celei de-a 3-a construcții a podului Rienriuk.

În această zi, ceremonia de lansare a inclus un spectacol de lumină cu drone folosind 300 de drone și un spectacol de artificii din 2025 care speră să se deschidă în 2025. Evenimentul a fost, de asemenea, transmis în direct online prin YouTube.

Al treilea pod Yeonriuk are ca scop deschiderea în 2025 ca un pod cu șase mașini dus-întors, cu o lungime de 4.681 km și o lățime de 30 m, care leagă orașele internaționale Cheongla și Yeongjong. În mijlocul lucrărilor de construcție împărțite în 1, 2 și 3 unelte, prima parte de construcție, 3 unelte, a fost finalizată recent și construcția podului la scară largă a fost finalizată.

Deoarece construcția podului 3 Yeonriuk s-a reflectat în costul celui de-al 3-lea pod Yeonriuk costul construcției de 500 miliarde KRW în costul construcției terenurilor Yeongjong și Cheongla în decembrie 2006, acordul cu LH și Incheon City Corporation(IH) (octombrie 2020) acordul cu Ministerul terenurilor, Transporturilor și operatorilor privați legat de conservarea pierderilor(decembrie 2020) a trecut mult timp.

Al 3-lea pod Rionriuk este singurul dintre cele trei poduri care leagă Yeongjong-do cu o potecă și un drum pentru biciclete. În plus, cea mai mare punte de observare turn principal de 180 de metri din lume, waterside deck road, vedere de noapte, etc.va fi construit ca o experiență și un pod de tip turistic și va fi creat ca o nouă atracție turistică.

Administrația economică Incheon se așteaptă ca deschiderea celui de-al treilea oraș internațional Yeongjong să contribuie în mod semnificativ la îmbunătățirea condițiilor din Jeongju și la dezvoltarea echilibrată(promovarea dezvoltării) a zonei metropolitane de Vest.

Primarul Park Nam-chun, care a participat la ceremonia de lansare în această zi, a declarat:”al treilea pod Yeonriuk este axa centrală care va conecta Yeongjong, Cheongla și Seul și „Podul Yim” care va continua Incheon și Noul mâine al Coreei de Sud. “

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *