Lucrări de urgență de 24 de ore în orașul Incheon, în cea mai puternică frig din această iarnă

Orașul Incheon a anunțat o alertă de val rece în oraș pe 24, iar la ora 10: 00 A.M. pe 24, sediul contramăsurilor de siguranță în caz de dezastre a emis Faza 1 și a intrat într-o schimbare de urgență de 24 de ore.

24 (Vineri) la ora 21: 00, 27 (luni) este de așteptat să dureze până în dimineața zilei de 27 (luni), deoarece un raport special privind valul rece a intrat în vigoare în Incheon, inclusiv în zona metropolitană.

Drept urmare, orașul Incheon a răspândit problemele relevante către departamentele relevante și 10 județe și districte, iar de la ora 10: 00 pe 24, 87 de persoane din trei clase(9 departamente) au intrat în prima fază a lucrărilor de urgență.

Orașul va folosi scrisori de urgență dezastru, sat de radiodifuziune, SNS, scrisori de orientare, panouri de lumină în aer liber, etc.to ghidați situația valurilor reci și sfaturile de comportament și consolidați managementul prin operarea unui sistem de monitorizare a bolilor reci centrat pe bunăstare și sănătate pentru a preveni bolile reci în rândul persoanelor vulnerabile.

În plus, deoarece se așteaptă ca frigul puternic să dureze mult timp, intenționăm să răspundem temeinic pentru a minimiza daunele aduse instalațiilor agricole, zootehnice și acvatice și pentru a preveni gheața rutieră.

În special, în zilele de 25 de Crăciun și 26 de duminică, sediul central al activității de alimentare cu apă organizează și operează și o unitate de recuperare de urgență pentru a preveni contorul de apă dongpa în pregătirea frigului puternic, unde temperatura minimă scade la 14 grade sub zero.

„Vă rugăm să vă abțineți de la activitățile în aer liber cât mai mult posibil în acest weekend și să acordați atenție contorului de apă Dongpa,culturilor și Mării reci din fermă”, a declarat Chung Myung-oh, Directorul Departamentului de dezastre naturale al orașului

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *