Ministerul Marinei și Pescuitului evaluează satisfacția clienților navelor de pasageri de coastă în 2021

Ministerul Marinei și pescuitului a declarat pe 22 că a selectat o companie cu o satisfacție ridicată a clienților în rândul navelor de pasageri de coastă interne.

Pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor de transport maritim, Ministerul mării a efectuat evaluări ale satisfacției clienților la fiecare doi ani pentru navele de pasageri de coastă din întreaga țară din 2011 și a selectat și a acordat nave și Nave excelente.

În Martie-Noiembrie, 57 de nave de pasageri de coastă și 137 de nave de pasageri din toată țara au fost evaluate și selectate ca fiind cea mai bună navă și cea mai bună navă pe categorii.

Ca urmare, Seaworld mare viteză mare viteză mare viteză mare viteză mare viteză mare viteză mare viteză mare viteză mare viteză mare viteză mare viteză mare viteză mare viteză mare viteză mare viteză mare viteză mare viteză mare viteză mare viteză mare viteză mare viteză mare viteză mare viteză mare viteză mare viteză mare viteză mare viteză mare viteză mare viteză mare viteză mare viteză mare viteză mare viteză

În plus, șase nave de pasageri au fost selectate ca fiind cele mai bune nave din domeniu.

În domeniul liniilor rapide și super rapide, Incheon ~ Baekyeong Route Koreak Express Co., Ltd. Coreea de rege, Incheon~Izak Route (Yu)Daejeon transport maritim Daejeon Island, și Incheon~Deokjeong Route Koreak Express Co., Ltd. Coreea Express Ska serviciu au fost selectate, respectiv.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *