Nu sunt sigur dacă voi fi singurul care va putea face asta.

„Puteți rezerva până la 8 persoane pentru o taxă suplimentară de KARAOKE în sala de petreceri.”

Deoarece există multe rezervări pentru hoteluri și camere de petrecere înainte de vacanța de Crăciun și de sfârșitul anului, există îngrijorarea că există un punct mort pentru protecție.

Până la data de 2 a lunii viitoare, întâlnirile private sunt limitate la patru persoane, iar facilitățile interioare multifuncționale, cum ar fi restaurantele și cafenelele, sunt închise la ora 9: 00, există o creștere a persoanelor care doresc să rezerve o cameră și să se bucure de întâlnirile de la sfârșitul anului.

Când a fost întrebat într-o sală mare de petreceri din Michu Hall-gu, Incheon, pe 23, „pot rezerva 5 persoane în seara zilei de 25″, a spus oficialul, ” puteți utiliza până la 8 persoane în timp ce pretindeți că utilizați separat taxa internă de karaoke.”Sala de petreceri este de 148 de persoane(45 de persoane), cu karaoke și o zonă pentru copii pentru a se juca în interior. „În acest moment, zilele 24 și 30 și 31 ale anului sunt pline de rezervări, iar camera rămâne doar în seara zilei de 25”, a spus el.

Situația de rezervare a hotelurilor din Incheon este similară. Hotelul A din Yeonsu-gu, Incheon, este deja plin de toate camerele, inclusiv în timpul săptămânii și în weekend, până la sfârșitul anului. „Este o perioadă de mare cerere din partea oaspeților, dar anul acesta rezervările au început mult mai repede”, a spus oficialul hotelului, „și există mulți oaspeți care vin să se bucure de „Hokan” confortabil în loc să anuleze întâlnirile de sfârșit de an, cum ar fi mesele.”

Hotelul a explicat că este limitat la rezervări pentru până la patru persoane și că este necesar să se respecte regulile de siguranță, cum ar fi păstrarea distanței față de facilitățile multifuncționale, cum ar fi sălile de sport și piscinele. Cu toate acestea, practic nu există nicio modalitate de a verifica oaspeții suplimentari care se strecoară după check-in.

Situația este de așa natură încât măsurile puternice de apărare ale guvernului nu au potențial pentru răspândirea Corona 19.

Pe 19, 14 bărbați și femei de naționalitate Thailandeză au fost arestați în districtul Michu Hall, Incheon, pentru că au dat o petrecere și au băut într-o cameră de locuințe cu mai multe generații. Aceștia au fost arestați și predați autorităților de imigrare de către poliție, care erau pe fugă după ce un rezident a raportat că”a fost prea mult zgomot în clădire.”

Poliția a raportat că a notificat biroul Raional Competent Michu Hall despre încălcarea măsurilor de protecție.

În conformitate cu Legea privind prevenirea bolilor infecțioase, persoanele fizice sunt supuse unor sancțiuni de până la 100.000 KRW, iar facilitățile sunt supuse unor sancțiuni de până la 300.000 KRW dacă încalcă restricțiile privind numărul de întâlniri private.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *