Pot revizui locația portului și a apartamentului de coastă, locul de înlocuire a parcării de marfă

În ultimii ani, migrația Songdo International City în Incheon a fost vizualizat, iar site-ul de Jung-gu Hangun și Yan ‘ an apartament County, care a apărut ca un site de înlocuire pentru Songdo 9 instrument(Aam Logistics 2 Complex) camion parcare, este interesat dacă acesta poate acționa ca o variabilă majoră în anchetă drepturile și interesele Comitetului Național în cazul în care

Pe 22, în conformitate cu drepturile și interesele Incheon Port Corporation(IPA), proiectul Songdo 9 Tool Truck parking lot analizează dacă încalcă drepturile și interesele rezidenților, cum ar fi daunele aduse mediului și siguranța traficului.

Anterior, Comitetul de contramăsuri de Urgență al cetățenilor Incheon, care a fost format din rezidenții Songdo, a prezentat o scrisoare de calm drepturilor și intereselor, cerându-le să anuleze planul de instalare a unei parcări pentru camioane în aprilie.

Pe 14 mai, Kwon-ik a emis un comunicat de presă și a spus că agențiile relevante(Incheon City, Incheon Marine Fisheries Agency, IPA) au consultat și au efectuat o investigație pe teren în legătură cu plângerea colectivă a rezidenților Songdo.

La acel moment, drepturile și interesele au discutat cu agențiile relevante Selectarea Locației parcării camioanelor x posibilitatea înființării unui loc de înlocuire pentru parcarea camioanelor x măsurile de siguranță a traficului pentru zona din jurul portului x x adecvarea procedurilor administrative legate de construcția parcării camioanelor.

În cele șapte luni de când Kwon ik-wi s-a angajat într-o investigație la scară largă, propunerea recentă a directorului Yeonyuk-gu, Ko Nam-seok, de a utiliza Site-ul apartamentelor Hangun și Yan ‘ an din Jung-gu ca site de înlocuire pentru parcarea camionului Songdo 9 Tool a atras atenția.

Pe Facebook, Comisarul raional a cerut ca ” orașul Incheon să construiască o parcare de marfă pe locul apartamentului Hangun și coastal, care va fi deținut de orașul Incheon, și să permită industriei logistice de ultimă generație să fie amplasată pe site-ul existent Songdo 9 instrument parcare de marfă.”

De fapt, orașul Incheon și locuitorii din Hangun și Yan ‘ an Apartments au fost de acord cu a șasea ajustare făcută de drepturile și interesele în legătură cu migrația Songdo.

Migrația apartamentelor este efectuată de orașul Incheon și Ministerul Marinei și pescuitului pentru a înlocui site-ul Western wonchang-Dong deținut de oraș și site-ul de instrumente Songdo 9 deținut de stat, iar apoi proprietatea orașului a trecut pe site-ul de instrumente Songdo 9 și pe site-ul Hangun and Coastal apartment. Orașul va avea în sfârșit un site de apartamente.

Construite în anii 1980, apartamentele Hangun și coastal au fost supuse unor condiții rezidențiale precare din cauza zgomotului, prafului și funinginii de la camioanele care călătoresc către și dinspre portul Incheon din apropiere, ceea ce a dus la o migrație de grup către Songdo.

Cu toate acestea, chiar dacă transferul Songdo este finalizat, există îngrijorarea că, dacă o parcare pentru camioane este introdusă în jurul apartamentului, se poate confrunta cu necesitatea de a se deplasa din nou.

În plus, deoarece drepturile și interesele au fost implicate activ în migrarea apartamentelor Hangun și de coastă și au atras ajustări, există de multe ori că problema construcției parcării Songdo 9 tool Truck nu va fi căutată pentru a rezolva problema în legătură cu site-ul acestor apartamente.

„Examinăm cu atenție plângerile locuitorilor din Songdo”, a declarat Kwon Ik-wei, un oficial. Cred că rezultatele anchetei vor fi disponibile la începutul anului viitor.”

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *