„Sogo Chae este, de asemenea, un obiect periculos” …Elementar elev asalt profesor pedeapsa cu închisoarea

Un profesor de școală elementară care a lovit un elev de școală elementară de 8 ani cu o dizabilitate intelectuală cu un băț folosit pentru a lovi un instrument muzical tradițional, instanța l-a condamnat la închisoare pentru „agresarea lui cu un obiect care ar putea răni corpul celuilalt.”

Incheon District Drept Penal 9 judecător Kim Jin-won singur condamnat Incheon mo Elementary School profesor termen a (29 * yeo), care a fost acuzat de încălcarea legilor speciale și leziuni speciale legate de pedeapsa infracțiunilor de abuz asupra copiilor, la doi ani de probă în luna iunie.

Judecătorul Kim a spus: „inculpatul pare să fi agresat copilul cu un smorgasbord foarte puternic. El a explicat motivul pledoariei, spunând că ” inculpatul a mărturisit infracțiunea, a reflectat asupra viciului și a fost de acord cu părinții copilului afectat.”

Pe 14 aprilie, Domnul A a fost acuzat de mai multe atacuri asupra discipolului său, doamna B(8), cu un lemn de 30 cm lungime Sogo-chae într-o clasă specială pentru clasa a doua a unei școli elementare din Jung-gu, Incheon. Sogo chae este un instrument muzical tradițional, un băț care lovește Sogo.

El a fost cercetat pentru comiterea infracțiunii, spunând că doamna B, care are o dizabilitate intelectuală, nu se concentrează pe clase.

În timpul procesului, Domnul A a susținut că”Sogochae din lemn nu sunt obiecte periculoase”, dar judecătorul Kim nu a acceptat că ” sunt materiale care pot provoca vătămări suficiente corpului adversarului în conformitate cu utilizarea legii.”

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *