Tentativă de agresiune sexuală de e-glezna slăbiți … Portiță de urmărire și gestionare a purtătorului

Un criminal sexual ex-con care a fost gestionat și supravegheat de Oficiul de Probațiune Incheon a fost găsit că a încercat agresiune sexuală împotriva unei femei care l-a văzut prima dată prin deblocarea unei glezne electronice(dispozitiv electronic de urmărire a locației), iar urmărirea și gestionarea purtătorului gleznei electronice a fost de urgență.

În special, biroul de probațiune a raportat că bărbatul nu știa că a eliberat glezna electronică până când nu a fost arestat de poliție.

Potrivit Biroului de Probațiune Incheon și a poliției din 21, Departamentul de Poliție din Seul Yeongdeungpo a reținut recent un bărbat de 30 de ani, suspectat de intruziune rezidențială și tentativă de viol.

Domnul A este acuzat că a încercat să agreseze Sexual o femeie care a fost văzută pentru prima dată în Yeongdeungpo-gu, Seul, la aproximativ 7: 00 p.m. pe 17.

În jurul orei 1: 00 p.m. a doua zi, poliția l-a arestat pe Domnul a într-o clădire de birouri din Incheon.

În cursul anchetei, poliția a identificat că Domnul A fost un fost condamnat criminal sexual și supus atașamentului electronic de gleznă, care a fost gestionat de Biroul de Probațiune Incheon. El a fost investigat pentru comiterea unei infracțiuni prin despachetarea unei glezne electronice în Incheon și mutarea la Seul.

Cu toate acestea, Biroul de Probațiune Incheon, care îl supraveghează pe Domnul A, nu era conștient de situație.

Un oficial al Biroului de probațiune a spus: „investigăm cauza alarmei care nu a sunat în momentul în care Domnul A și-a scos glezna electronică „și că”lucrăm cu poliția pentru a rezolva crima împotriva Domnului A.

În acest sens, au existat incidente în Incheon în acest an în care gleznele electronice sunt deteriorate, au scăpat sau au comis diverse infracțiuni.

În August, un bărbat de 50 de ani care a fost arestat de poliție pentru că a amenințat o femeie de afaceri în 60 de ani la o cafenea din Incheon și a încercat să-l agreseze Sexual a comis infracțiuni sexuale în trecut și purta o gleznă electronică în momentul crimei.

Yoo Sang-bong, în vârstă de 75 de ani, un broker Hamba(restaurant pe șantier) care este judecat în cazul ducelui electoral în temeiul Legii districtului Incheon, a fost, de asemenea, închis după ce a desfăcut o gleznă electronică în iulie trecută și a fost reținut de procurori timp de 15 zile și închis în Centrul de detenție Incheon.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *