Verificați faptul de a depune Songdo Green Energy cerere permis de afaceri

Cererea pentru un permis de afaceri pentru construirea unei centrale pe bază de hidrogen în baza de producție a gazului Incheon a fost confirmată.

Songdo Green Energy a declarat pe 23 că a depus o cerere pentru un permis de afaceri pentru energie electrică(generarea de energie electrică)la Comisia de energie electrică a Ministerului Industriei, Comerțului și resurselor. Songdo Green Energy, Incheon City, a confirmat depunerea cererii de autorizare pe 17.

Compania a depus o cerere de permisiune pentru un proiect de generare a energiei electrice, spunând că va instala o centrală electrică de 100 de celule de combustibil de la aproximativ 21.780 de la 2600 de la pyeong la locul inactiv din Districtul 3 al bazei de achiziție Incheon LNG a Korea Gas Corporation. Este cea mai mare centrală electrică cu celule de combustibil din Coreea la o singură scară.

Songdo Green Energy este o corporație cu scop special fondată de Korea Hydro și Nuclear Power Co., Ltd. și Korea Gas Corporation cu o participație de 40% și o participație de 20% în Future En Incheon.

Centrala electrică cu celule de combustibil Songdo Green Energy va utiliza gaz evaporativ (mlaștină)de la baza de achiziție Incheon LNG. BOG este un gaz evaporativ natural în procesul de stocare sau prelucrare a GNL.

Songdo Green Energy va începe construcția în luna noiembrie a anului viitor, după o evaluare a impactului asupra mediului și diverse personal și autorizații sunt obținute în cursul anului viitor și va funcționa din prima jumătate a anului 2025.

„Distanța dintre instalația de generare a energiei electrice și zona rezidențială Songdo este de 3,7 km, ceea ce asigură stabilitatea”, a declarat oficialul companiei, „iar guvernul a depus o cerere pentru un permis de proiect de energie electrică săptămâna trecută, deoarece a fost necesară reducerea emisiilor de carbon, cum ar fi planurile de închidere a centralelor electrice pe cărbune din Incheon.”

Anterior, Uniunea mișcării de mediu Incheon a pus sub semnul întrebării ecologia centralei electrice cu celule de combustibil cu hidrogen, iar locuitorii orașului Songdo International au venit cu un plan pentru a-și transmite opoziția față de proiect guvernului.

Pe de altă parte, compania daneză Osted, care a depus o cerere pentru un permis de proiect de generare a energiei electrice pentru crearea unui mare parc eolian offshore în largul coastei Incheon, a declarat că „locația parcului eolian este cea mai mare” fermă de pești de Crab cu flori ” din Coreea, iar suprafața sa este aproape de jumătate din Seul, 280 km2.”

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *