Yongin oraș rezidual analiza pesticidelor, de clasă mondială

Yongin City a participat la Programul Internațional de evaluare a competenței(FAPAS), organizat de agenția britanică de cercetare a alimentelor și Mediului(FERA) și a primit o satisfacție timp de patru ani consecutivi.

Capacitatea orașului Yongin de a analiza pesticidele reziduale s-a dovedit a fi de clasă mondială.

FAPAS este un program internațional de testare a comparației de competență care a fost în vigoare din 1990, cea mai înaltă autoritate în domeniul alimentației și mediului.

Este un test care compară competența de cercetare a fiecărui institut și evaluează capacitatea analitică a 10 domenii, cum ar fi pesticidele reziduale.

Cu recunoaștere și fiabilitate internațională ridicată, în fiecare an, agențiile guvernamentale și instituțiile analitice private și laboratoarele din întreaga lume participă la program pentru a-și verifica abilitățile analitice.

În octombrie anul trecut, orașul a participat la testul de competență de analiză a pesticidelor reziduurilor alimentare FAPAS.

70 de instituții analitice din întreaga lume, inclusiv orașul Yongin, au participat în același timp și au evaluat capacitatea de a analiza piureul de struguri cu tipuri și concentrații necunoscute de pesticide.

Scorul Z este calculat pentru a determina în ce măsură valoarea de evaluare prezentată de fiecare instituție se abate de la valoarea prezentată și se evaluează ca fiind satisfăcătoare dacă este sub 2, suspectă dacă este 2-3 și nesatisfăcătoare dacă depășește 3. Cu cât valoarea absolută este mai apropiată de 0, cu atât rezultatele analizei sunt mai precise.

Orașul a detectat și a prezentat toate cele 13 componente ale pesticidelor din eșantion, iar precizia a fost, de asemenea, mai mică de intervalul de eroare 2.0, primind un rating de satisfacție, iar capacitatea de analiză reziduală a pesticidelor s-a dovedit a fi de clasă mondială.

Pe de altă parte, orașul a fost în cele din urmă selectat pentru „proiectul de funcționare a Biroului de analiză a siguranței produselor agricole” al Agenției de promovare rurală în septembrie, asigurând cheltuieli naționale de 1 miliard KRW. Intenționăm să introducem un set suplimentar de echipamente avansate de analiză a pesticidelor reziduale până în 2023, care provine din bugetul pe care l-am asigurat.

„Eforturile de a asigura fiabilitatea capacității de analiză a pesticidelor reziduale au dus la rezultate bune”, a spus oficialul orașului, „și printr-o analiză mai aprofundată a pesticidelor reziduale, ne vom asigura că toată lumea poate mânca cu încredere produsele agricole produse în Yongin.”

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *